středa 20. srpna 2008

Ach, jak jsou ty Britské listy odporně zaujatý plátek


Mé stesky směřují na adresu téměř všech současných českých tiskovin - jak virtuálních tak papírových. Jediné, co se dá ještě číst je Respekt. Hou hou hou.

Jak někdo může vypustit do světa myšlenku, že Saakašvili (společně s USA) naplánoval současný konflikt s Ruskem. Náš pan prezident a Britské listy. Zvláštní kombinace, což...

A co na to sysel?
Ubozí jsou sluhové ideologie...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Sice teď přesně netuším, na co narážíš, ale musím se přiznat, BL čtu pouze, když mě na ně někdo upozorní, a Respekt tak sporadicky, že to nestojí ani za řeč. Vždy když uvidím nějaký článek bijící do očí svojí velikostí a tématem, vzpomenu si na vtip:

V poslední době čtu všudemožně o tom, jak kouření škodí zdraví, tak jsem se rozhodl tomu dát konec...přestal jsem číst.

To mě naštěstí odradí od čtení katastrofických zvěstí a hlášek o naší zastupitelské demokracii a raději vytáhnu zajímavější čtení.

Eva D.

Goggly řekl(a)...

Odpověď máš v novém postu. Teď mě ale napadá, kdo mluvil o anonymech? Jan B., Jan D., Eva D. :D

Anonymní řekl(a)...

Sám tento článek je ideologický, když kritizuje jinou ideologii ;) Ještě že na BL nemají diskuse..

Martin Marek řekl(a)...

No když teď v Respektu píše Tomáš Klvaňa, ten který propagoval "zdravé" cigarety PH, následně měl za úkol přesvědčit veřejnost na zadání vlády o dobru radaru v Brdech... No já sice Respekt každý týden přesto čtu, ale o důvěryhodnosti tohoto periodika bych si nedovolil říci nic pozitivního. Přesto je pořád to lepší co lze v ČJ číst. Bohužel...